Ingrediente: FAINA DE GRAU, FAINA DE SECARA, amidon de tapioca, difosfat disodic, bicarbonat de sodiu, aroma, sare.
Informatie over allergenen
Contine: Cereale care contin gluten, Grau, Secara
Poate contine: Lapte, Oua
Informatii nutritionale / 100 de grame
Energie 1789 kJ (428 kcal)
Grasimi 24 g din care acizi grasi saturati 10 g
Carbohidrati 47 g din care zaharuri 28 g
Proteine 5,8 g
Sare 0,84 g
Hoe te gebruiken:
Un pachet este suficient pentru 2 prajituri mari
Preparare: Coacere:
Ingrediënt
– 225 g (1/2 pachet) Faina pentru prajituri Koopmans Farmhouse
– 225 g unt sau margarina
– 225 g zahar
– 4 oua
– 30 ml lapte
– Tava de tort de 30 cm
Timp de preparare: Aprox. 20 de minute
Timp de coacere: 60-70 de minute
Preparare: 1. Asezati gratarul putin sub centrul cuptorului si preincalziti cuptorul.
2. Ungeti tava de tort cu unt si presarati interiorul cu faina sau folositi un spray de copt (de exemplu, Dr. Oetker).
Preparati aluatul:
3. Bateti cele 225 g de unt intr-un bol cu un mixer pana devine moale si cremos.
4. Adaugati cele 225 g de zahar si amestecati pana la omogenizare.
5. Incorporati ouale unul cate unul si bateti la viteza mare timp de aproximativ 5 minute, pana cand compozitia devine usoara si pufoasa.
6. Adaugati mixul (225 g, 1/2 pachet) si laptele in doua parti si bateti pana la omogenizare.
Coacere
7. Turnati aluatul in forma de tort.
8. Coaceti prajitura timp de 60-70 de minute, pana cand se rumeneste si este coapta complet.
9. Asezati prajitura in forma de tort pe un gratar si lasati-o sa se raceasca timp de 10 minute.
10. Scoateti prajitura din forma de tort si lasati-o sa se raceasca complet pe gratar.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.