Ingrediente:
- 1 punga de mancare de legume mexicane HAK
- 100 gr salata verde
- 100 gr orez
- 1 avocado
- 4 linguri de porumb
- 2 ceape verde de primavara
- 1 ceapa rosie mica
- 125 ml smantana
Mod de preparare:
Gatiti orezul.
Taiati marunt ceapa rosie si ceapa verde ( primavara) in inele.
Taiati avocado in 2 bucati ( pe jumatate ), indepartati pielea si miezul ( samanta ). Taiati avocado in cuburi.
Incalziti lipiile si continutul de mancare mexican.
Luati o lipie, presarati salata in mijloc. Presarati orez si mancare mexicana pe lipie.
Puneti deasupra cateva bucati de avocado, ceapa rosie, ceapa verde si porumb.
Indoiti partea inferioara a lipiei in sus si apoi pliati laturile peste ea.
Prindeti lipia cu o scobitoare.
Puteti servi lipiile cu mancare mexicana cu adaos de smantana.