Ragu Montanaro – sos de paste ragu montanaro cu ciuperci si carnati.Carnati rumeniti cu vin alb, rosii gustoase, ciuperci Champignon si Porcini. Este ragu-ul aromat a traditiei montane, preparat cu grija si rabdare, fara conservanti adaugati. Gata pentru a darui pastei aroma bucatariei italiene.
Instructiuni de utilizare: Incalziti la foc mic sau in microunde dupa ce ati indepartat capacul si varsati direct pe paste in tigaie.
Ingrediente: pulpa de rosii 23%, concentrat de rosii 17,5%, apa, carne de porc 14%, ciuperci Champignon 10% (Agaricus bisporus), morcovi, carnati 3% (carne de porc, sare, alb). vin, piper negru, usturoi), ciuperci porcini uscate si rehidratate 3% (Boletus edulis si grupul aferent), ceapa, ulei de floarea soarelui, telina, amidon de porumb, zahar, sare, arome, cimbru
Valori nutritionale/100g:
Energie 351 kJ (84 kcal)
Grasimi 4.2 g din care saturate 1.2 g
Carbohidrati 6.8 g din care zaharuri 3.6 g
Proteine 4 g
Sare 1 g
Fibre 1.5 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.