Becel Vlees – unt lichid pentru copt special pentru gatit, coacere si prajire. fabricat dintr-un amestec unic de uleiuri de floarea soarelui, semințe de in si canola.
Recomandat si pentru inima datorita omega 3 si omega 6 prezente în mod natural.
Plin de ingrediente de origine naturala
Ambalat intr-o sticla cu capac foarte practica fabricata din plastic reciclabil 25% (r-pet)
Nu stropește in tigaie si rumeneste rapid.
Becel Vlees & Jus adauga savoare carnii, nu stropește in tigaie, ofera un sos frumos maro si este plin de aroma.
Becel Vlees & Jus contine un amestec de uleiuri vegetale care sunt obtinute, printre altele, din semințe de floarea soarelui, flori de in și flori de rapita care cresc pe terenurile agricole. De asemenea, contine omegas 3 și 6, care contribuie la menținerea nivelului sanatos de colesterol din sange. Recomandat pentru inima, lucreaza activ la scaderea colesterolului se face cel mai bine cu produsele Becel proactiv, care conțin steroli vegetali. S-a demonstrat ca sterolii vegetali scad colesterolul din sange.
Ingrediente: Uleiuri vegetale 97%* (floarea soarelui (57%), rapita (31%), seminte de in (7,6%), rapita complet hidrogenata (1,9%), ingrediente lactae uscate*, potentiatori de aroma (glutamat de calciu, guanilat disodic, inozinat de sodiu) ). ), emulgator* (lecitină de soia), fosfat de potasiu, clorura de potasiu*, arome (contin lapte), lapte praf degresat*, vitamine A și D, *Plin cu ingrediente de origine naturala.
Alergeni: contine lapte, soia.
Valori nutritive la 100 ml – Produs nepreparat
Energie 3200 kJ (778 kcal)
Grasimi 86 g din care grasimi saturate 10 g din care grasimi mononesaturate 35 g din care grasimi polinesaturate 40 g
Carbohidrati 0,5 g din care zaharuri 0,5 g
Proteine < 0,5 g
Sare 0,03 g
Vitamina A 742 µg 90%
Vitamina D 7 µg 140%
Vitamina E 34mg 280%
Acizi grasi Omega 3 6,3 g
Acizi grasi Omega 6 40 g
Sfaturi de gatit:
Lasati carnea sa ajunga la temperatura camerei inainte de a incepe sa o prajiti, astfel diferenta cu o tigaie incinsa este mai mica si ramane mai frageda.
Scoateti carnea din frigider cu aproximativ 30 de minute inainte de gatire.
Uscati carnea inainte de coacere sau prajire.
Aveti grija sa nu strapungeti carnea cu furculita in timpul coacerii. In caz contrar, toate sucurile gustoase se vor pierde si carnea va deveni mai uscata.
Lasati carnea sa se odihneasca cateva minute dupa copt sub folie de aluminiu.
A se consuma inainte de : vezi pe ambalaj. A se feri de razele de soare. A se pastra la rece intr-un mediu uscat si curat.
Producator: Upfield Nederland B.V., Postbus 51103 3007 GC Rotterdam, The Netherlands.
Importator si distribuitor: Total Blue Impex SRL, Bucuresti, Romania.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.