Ingrediente: GRAU DUR, pudra de rosii (1,4%), pudra de spanac (0,8%),pudra de sfecla rosie (0,6%).
Pregatire: Adaugati pastele la aproximativ 3-4 litri de apa clocotita, usor sarata. Continuati sa gatiti usor, amestecand din cand in cand. Dupa 8 minute taiteii sunt al dente. Timp de gatire 8 minute, mai ferm 7 minute, al dente 8 minute, fraged 9 minute.
Informatii nutritionale/100g produs:
Puterea calorica in kJ 1496
Puterea calorica in kcal 353
Grasimi in g 2
Grasimi, din care acizi grasi saturati in g 0,5
Carbohidrati in g 70
Carbohidrati, din care zahar in g 3
Fibre in g 3,5
Proteine in g 12
Sare in g 0,03
A se pastra la loc uscat si racoros,ferit de actiunea directa a soarelui.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.