Nautul, cunoscut si sub denumirea de „fasole egipteana”, este o extraordinara sursa de vitamine, minerale, fibre și proteine. Poate substitui fasolea, in anumite preparate, este ideal in supe, salate, creme si humus.
Ingrediente: naut, apa, sare.
Condiții de pastrare si depozitare
Dupa deschidere, pastrati continutul la frigider la maximum 4° C, intr-un recipient alimentar curat si inchis si consumati-l în maximum 48 ore.
Valori nutritionale medii pentru 100g produs dupa scurgere:
Energie 502 kJ (120 kcal)
Grasimi 2,2 g din care grasimi saturate 0,2 g
Glucide 14,7 g din care zaharuri < 0 g
Fibre alimentare 7,7 g
Proteine 6,4 g
Sare 0,3 g
Producator Bonduelle Deutschland GmbH, D-72766 Reutlingen, Am Heilbrunnen 136/138
Recenzii
Nu există recenzii până acum.