Ingrediente: radacina de galangal 100%.
Galangal este un condiment delicios facut din radacinile plantei galangal.
Radacina de galangal macinata (familia de plante de ghimbir).
Folosit in principal in preparatele indoneziene.
Ofera preparatului o aroma intepatoare, citrice.
Denumire latina: alpinia galanga.
Alte denumiri: galanga, laos, ghimbir albastru.
Descriere planta: o planta perena care creste intre 0.5-1.5m, cu frunze lungi si ovale, originara din sudul Asiei, cea mai folosita parte fiind radacina.
Descriere condiment:
Este o planta din familia ghimbirului, din care se foloseste radacina, folosita in deosebit in bucatariile asiatice
Miros cald si aromat
Gust similar cu ghimbirul, usor piperat.
In bucătărie:
Este folosit extrem de mult in bucataria Thailandeza.
Indispensabil in bucataria Indoneziana.
Adauga un gust usor picant si aromatic la supe.
Deosebit de bun in curry-uri.
A se consuma inainte de : vezi data pe ambalaj. A se pastra in loc intunecos si uscat, ferit de razele soarelui.
Producator: Unilever Nederland, Conimex Postbus 160 3000 AD Rotterdam
Importator: Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.