Conimex Ketjap Asin 250 ml
Delicios cu bahmi, orez prajit si satay sau in sosuri, supe sau sos.
Ketjap asin este un sos sarat de soia și, prin urmare, foarte potrivit pentru prepararea la temperaturi ridicate. Ketjap asin este indispensabil in multe feluri de mancare orientale, cum ar fi orezul prajit, taitei și satay. De asemenea, confera o aroma surprinzatoare sosurilor, supelor și sosurilor. Sosul de soia este facut din soia si este vegetarian. Sosul de soia este adesea dulce. Sosul de soia este apoi un sos dulce, gros, siropos, dulce care este folosit in bucataria indoneziana. Sosul este fabricat din soia. Zaharul este adăugat la sos pentru a da sosului gustul dulce autentic indonezian.
Ingrediente: apa, sos de soia 24% (apa, soia, sare, grau, conservant E202), zahar, melasa, sare, amidon de porumb modificat, sirop de zahar ars, conservant E202, aroma
Alergeni: soia, grau, cereale care contin gluten
Mod de utilizare: A se agita inainte de utilizare.
Conditii pastrare: A se pastra intr-un loc racoros si intunecat. Poate fi pastrat timp de 2 luni dupa deschidere, daca este pastrat la frigider.
Valori nutritionale:
Energie 726 kJ (171 kcal)
Grasimi <0,1 g din care saturati <0,1 g
Carbohidrati 40 g din care zaharuri 36 g
Fibre dietetice <0,1 g
Proteine 3 g
Sare 13,6 g
Ambalaj: sticla
Fabricat in Olanda Unilever Nederland, Conimex, Postbus 160, 3000 AD Rotterdam
Importator si distribuitor Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.