Timp aproximativ de gatire 30 minute.
Recomandat pentru 3-4 persoane.
1 Cutie contine 1 plic amestec mix sos , 1 plic amestec marinata
Conimex asigura aromele orientale autentice delicioase din Tarile de Jos inca din 1932 si a crescut de-a lungul anilor intr-un brand bine-cunoscut, cu o gama inspirata compusa din peste 150 de produse. Multe dintre materiile prime sunt importate direct din tari din Orientul Indepartat, precum Indonezia, China si Thailanda. Cu produsele Conimex puteti face un preparat excelent cu delicioase arome orientale in doar cativa pasi.
Ingrediente: Amestec de sos: zahar, amidon de cartofi, rosii, sare, extract de drojdie (contine ORZ), ulei de rapita, praf de sos de soia (sare, faina de grau, fasole de soia), ghimbir, coriandru, aroma naturala, acid: acid citric, anason , ardei cayenne, pudra de sfecla rosie. Amestec de marinata: zahar, sare, aroma naturala, extract de drojdie, ceapa, usturoi, ghimbir, coriandru, rosii, praf de sos de soia (sare, faina de Grau, fasole de soia), seminte de chimen, pudra de sfecla rosie, piper cayenne, piper negru, frunze de tei pudra.Poate contine ou, lapte, telina, mustar.
Alergeni: Contine: orz, cereale care contin gluten, soia, grau.
Poate contine: telina, oua, lapte, mustar.
Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si la temperatura camerei. A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Nutritie:
Aceste valori se aplică produsului preparat.
Energie 1442 kJ / 340 kcal
Grasimi 2.4 g din care grasimi saturate 0,3 g
Glucide 71 g din care zaharuri 49 g
Fibre alimentare 4 g
Proteine 6,7 g
Sare 10.8 g
Sugestie de preparare:
1. Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Taiati carnea de porc fasii. Amestecati amestecul de marinada cu 3 linguri de ulei wok si marinati fasiile de carne in el timp de aproximativ 5 pana la 10 minute.
3. Curatati mazarea si ciupercile de pielita si taiati-le bucatele. Prajiti rapid prin agitare.
4.Prajiti timp de aproximativ 4 minute in 1 lingura de ulei wok ( recomandat sau ulei de floarea soarelui )
5. Prajiti carnea de porc in alta tigaie. Adauga ulei wok daca este necesar.
6. Puneti 300 ml apa si amestecul de sos intr-o cratita, aduceti la fiert amestecand si incalziti cateva minute pana obtine consistenta dorita.
7. Scurgeti grasimea si serviti carnea pe un platou. Turnati peste el sosul cald si serviti separat orezul si legumele.
Sugestie servire:
1. Serviti Babi Pangang cu Atjar Tjampoer de la Conimex.
2. Ajam Pangang: inlocuiti carnea de porc cu piept de pui.
Fabricat de Unilever Nederland, Conimex, Postbus 160 3000 AD Rotterdam, Olanda
Importator si distribuitor Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.