Dulceata rosiilor datterino sporita de apa marii este un ingredient perfect pentru prepararea mancarurilor gustoase, in special a celor pe baza de peste.
Datterino Giallo, din punct de vedere gustativ, este o rosie extraordinara care combina dulceata extrema (coeficient Brix ridicat) cu aciditatea scazuta. Nu necesita gatire lunga si este potrivita in special pentru retetele pe baza de peste si cu ingrediente care au un nivel puternic de aroma.
Ingrediente: Rosii galbene „Datterini” (de origine italiana din productie integrata), apa de mare (20%), apa.
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis recipientul, daca nu este folosit complet, pastrati la frigider (1÷4°C) maxim 3 zile.
Valori nutritionale la 100 g
Energie 147 kJ / 35 kcal
Grasimi 0,46 g – din care acizi grasi saturati 0,10 g
Carbohidrati 4,8 g – din care zaharuri 4,0 g
Fibre 1,9 g
Proteine 1,0 g
Sare 0,49 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.