Datterino Rosso in Acqua di Mare este o varietate de rosii care este conservata printr-un tratament special pentru a-si pastra starea initiala, aroma si prospetimea.
Rosiile rosii datterino in apa de mare pot fi folosite in diverse preparate culinare, ca aperitive sau ca si condiment pentru paste. Datorita aromei sale intense si consistentei ferme, rosiile rosii datterino in apa de mare pot imbogati orice fel de mancare cu gustul sau unic si deosebit.
Datterino Rosso, din punct de vedere gustativ, este o rosie cu o aroma dulce si aromata (coeficient de grad Brix mediu-inalt). De asemenea, se remarca prin aciditatea scazuta si aroma sa deplina. Nu necesita gatire lunga si se adapteaza usor la toate preparatele.
Ingrediente: Rosii rosii „Datterini” (de origine italiana din productie integrata), apa de mare (20%), apa.
Metode de conservare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis recipientul, daca nu este folosit complet, pastrati la frigider (1÷4°C) maxim 3 zile.
Valori nutritionale la 100 g
Energie 135 kJ / 32 kcal
Grasimi 0,19 g – din care acizi grasi saturati 0,05 g
Glucide 4,8 g – din care zaharuri 3,7 g
Fibre 1,9 g
Proteine 0,8 g
Sare 0,49 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.