Datterino Rosso este o varietate de rosii cu forma alungita, cu o consistenta densa si carnoasa si cu o aroma foarte dulce si aromata. Un aliment simbolic al bucatariei Campaniei si al dietei mediteraneene, de-a lungul timpului a devenit un ingredient foarte apreciat in intreaga lume pentru gustul si versatilitatea sa.
Sucul, obtinut prin stoarcerea pulpei si filtrarea intregului preparat pentru a elimina semintele si coaja, poate fi folosit ca baza pentru prepararea sosurilor si sosurilor, sau pentru marinate si marinate.
Din punct de vedere nutritional, rosiile rosii Datterino sunt o sursa de vitamina C, potasiu si licopen, un carotenoid cu proprietati antioxidante.
Datterino Rosso, din punct de vedere gustativ, este o rosie cu o aroma dulce si aromata (coeficient de grad Brix mediu-inalt). De asemenea, se remarca prin aciditatea scazuta si aroma sa deplina. Nu necesita gatire lunga si se adapteaza usor la toate preparatele.
Ingrediente: Rosii rosii „Datterini” (de origine italiana din productie integrata), suc de rosii (de origine italiana din productie integrata).
Metode de conservare
A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Odata deschis recipientul, daca nu este folosit complet, pastrati la frigider (1÷4°C) maxim 3 zile.
Valori nutritionale la 100 g :
Energie 137 kJ / 32 kcal
Grasimi 0,10 – din care acizi grasi saturati 0,03 g
Glucide 6,5 g – din care zaharuri 6,0 g
Fibre 1,3 g
Proteine 0,7 g
Sare 0,01 g
*Continutul de sare se datoreaza exclusiv sodiului prezent in mod natural (Na 0,005 g).
Recenzii
Nu există recenzii până acum.