Dr. Oetker Gelfix 3:1 25 grame
Mix pentru o pregatire rapida a gemurilor, dulceturilor si jeleurilor cu continut redus de zahar. 1 plic este suficient pentru 1000g fructe si 1000g fructe sau 750ml suc de fructe si 850g zahar
Mod de preparare: 1. Fructele spalate si curatate se taie marunt (pot fi date prin robot) sau, in cazul jeleurilor, se storc si se opreste sucul. Apoi se cantareste cantitatea necesara. 2. Continutul plicului se amesteca cu zahar si se adauga peste fructe sau suc. Intregul amestec se pune la foc moderat. Se fierbe 3 minute, amestecand continuu, apoi se ia de pe foc. 3. Se umplu imediat borcanele spalate si uscate, apoi se sigileaza cu capac, dupa ce se pun capacele, borcanele se rastoarna si se lasa sa stea pe capac aproximativ 5 minute, pentru o mai buna omogenizare. Sugestii: Pentru a verifica daca gemul se intareste, imediat dupa ce amestecul a dat in fiert, inainte de a-l turna in borcane, se pun doua linguri de compozitie pe o farfurie. Daca nu se intareste, atunci se adauga un plic Sare de lamaie Dr. Oetker, se amesteca bine si se mai fierbe 1-2 minute. Borcanele se pot rasturna alternativ, la intervale de 5-10 minute, pana cand se racesc, se asigura astfel o distribuire uniforma a fructelor. Se recomanda prepararea a maxim 2 portii o data. Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Ingrediente: Dextroza, agent gelatinizant pectina amidata E440ii normalizata cu zaharuri, acidifiant acid citric E330, conservant acid sorbic E200, ulei vegetal de palmier.
A se depozita intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si de inghet.
Dupa deschidere, recomandam a se consuma imediat.
A se consuma de preferinta inainte de: a se vedea pe ambalaj.
*** Produsul poate fi disponibil in limita stocului depozit furnizor.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.