Garanţia reuşitei de mai bine de 100 de ani! Dr. August Oetker a reuşit să inventeze praful de copt atât datorită materiilor prime folosite, cât şi combinării acestora într-o proporţie optimă. El a putut astfel garanta gospodinelor reuşita oricărei prăjituri. Mai mult, pentru a fi şi mai uşor, a ambalat praful de copt în pachete de 10 g – cantitatea exactă pentru 500 g făină. Praful de copt ajută la creşterea şi afânarea tuturor tipurilor de aluaturi.
Atenţie: nu se stinge cu oţet!
Descrierea produsului:
• Backin este un praf de copt ce ajută la creșterea și afânarea aluaturilor.
• Testat din 1891.
• Sub influența umidității și a căldurii (ca urmare a reacției dintre bicarbonatul de sodiu și acid) rezultă dioxidul de carbon necesar afânării aluatului.
• Agentul separator împiedică reacția prematură a ingredientelor (datorită, de exemplu, umezelii din aer).
Avantaje:
• Backin contribuie la afânarea și creșterea volumului tuturor tipurilor de aluaturi.
• Conținutul unui plic este suficient pentru 500 g făină.
• Pe spatele ambalajului se găsesc rețete de prăjituri.
Ingrediente: Agenti de afanare difosfat disodic E450i si carbonat acid de sodiu E500ii, amidon din porumb.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.