Mazarea Hak este cea mai buna pentru prepararea supelor din mazare !
Continut scazut de grasimi
Sursa de fibre dietetice
Continut si greutate: Ambalat in cutie de carton, 500 de grame
Delicioasa cu Gelderse Rookworst
Ingrediente: Mazare decojita.
Sursa de proteine și fibre
Mod de preparare:
Ciorba de mazare: pentru baza (2 pana la 3 persoane):
Ingrediente:
- 250 g mazare,
- 1 litru de apa,
- 1 ceapa tocata marunt,
- 100 g supa de legume,
- sare sau cuburi.
- Spalati mazarea si aduceti-o incet la fierbere cu apa curata.
- Din momentul in care mazarea Hak incepe sa fiarba, lasati-le sa fiarba timp de aproximativ 1 pana la 2 ore intr-o tigaie inchisa pana cand mazarea Hak este frageda. Se amestecă regulat. Mazarea Hak este un produs natural, astfel incat timpul de gatit poate varia.
- Adaugati supa de legume si lasati-o sa fiarba timp de aproximativ 20 pana la 30 de minute. Se amesteca regulat. Poti adauga sare după gust.
Pofta Buna !
Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat. A se consuma inaite de : vezi pe eticheta.
Valori nutritionale / 100g:
Energie 1523 kJ (359 kcal)
Grasimi 2 g din care grasimi saturate 0,8 g
Carbohidrati 61 g din care zaharuri 6 g
Fibre alimentare 4,7 g
Proteine 22 g
Sare 0,04 g
Fabricat in Olanda de HAK B.V.
Postbus 2, 4283 ZG Giessen, Holland
Importator si distribuitor Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.