Heine’s Ragout Fin de pasare, vitel si ciuperci 400g
Ingrediente: apa de baut, pui 18%, vitel 15%, curcan 8%, ciuperci 7%, amidon modificat, smantana, ulei de floarea soarelui, sare de masa iodata (sare de masa, iodat de potasiu), faina de grau, proteine din lapte, oua, condimente (conținemustar si telina), extracte de condimente, condimente, potentiator de aroma: glutamat monosodic; Emulgator: mono- și digliceride ale acizilor grași; Stabilizator: di- și trifosfati; Agent de ingrosare: caragenan, guma guar; antioxidant: acid ascorbic; suc de lamaie, acidifiant: acid citric; aroma.
Alergeni: contine telina si produse obtinute din aceasta; grau si produse obtinute din acesta; oua si produse obtinute din aceasta; mustar si produse din acesta; lapte si produse obtinute din acesta.
Fara coloranti, fara arome adaugate
Ambalaj: conserva cu cheita
Mod preparare: Cum pregatesti Ragout-ul de pasare si vitel? Intr-o tigaie: Puneti ragoul intr-o tigaie și incalziti-l, amestecand, la foc mediu. Nu continuati sa gatiti / fierbeti – atunci gustul va ramane perfect.
In cuptorul cu microunde: Incalziti ragout-ul intr-un vas acoperit cu microunde pentru aproximativ 5 minute la 600 Watt. Se amesteca usor. Lasati ragout-ul sa stea in cuptorul cu microunde timp de aproximativ 1 minut inainte de servire.
Conditii pastrare: A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei. Dupa deschiderea cutiei, ragout-ul poate fi tinut acoperit timp de 1 zi la frigider.
Nutritie/100g:
Energie 557 KJ / 134 kcal
Grasimi 10,0 g din care acizi grasi saturati la 100 g/ml 3,9 g
Carbohidrati 3,0 g din care zahar 1,5 g
Proteine 8,0 g
Sare 1,25 g
Manufacturer Könecke Wurstfabrikation GmbH & Co. KG
Producator: Könecke Wurstfabrikation GmbH & Co. KG, Germania
Importator: Total Blue Impex SRL. Romania, Bucuresti, Sector 6
Recenzii
Nu există recenzii până acum.