Ingrediente
Mazare despicata 58%, faina de GRAU, legume 7,5% (ceapa, morcov, praz, spanac, telina), mazare 6,1%, sare, cartofi 3,4%, ulei de floarea soarelui, arome naturale (contin TEINA, ORZ), zahar, arome de fum, extract de drojdie, ierburi (frunza de telina, dafin), aroma, sirop de glucoza, zahar caramelizat, piper
Poate contine lapte, soia, mustar si ou de gaina.
Alergeni
Grau, Orz si produse din orz (cereale care contin gluten), Cereale care contin gluten, Telina
Valori nutritive
Aceste valori se aplica produsului nepreparat
Valori nutritionale la 100 de grame
Energie KJ 1395 kilojuli
Energie KC 334 KC
Grasimi 3,4 grame, din care grasimi saturate 0,4 grame
Carbohidrati 51 grame
Din care zaharuri 6 grame
Fibre 11 grame
Proteine 19 grame
Sare 5,5 grame
Metoda de preparare
Adaugati
1/2 carnati afumat
1 cartof mic (50 g)
125 g supa de mazare legume
1000 ml apa
Sfat de variatie
Adauga o jumatate de legatura de frunze de telina taiate marunt in pasul 2 pentru un gust mai picant!
Metoda generala de preparare
1 Presarati continutul pungii intr-o cratita cu 1 litru de apa rece, amestecati bine cu telul si aduceti supa la fiert.
2 Adaugati carnatii afumat feliati subtiri, cubuletele de cartofi decojite si legumele din supa de mazare.
3 Odata ce supa fierbe, reduceti focul la mic. Lasati supa sa fiarba usor inca 15 minute (fara capac) in timp ce amestecati regulat.
4 Opriti focul si lasati supa sa stea in tigaie (fara capac) inca 5 minute.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.