Supa de sparanghel Honig Limburg este o supa gustoasa si cremoasa. Adaugand ingrediente proaspete, puneti pe masa o supa delicioasa, de casa.
Recomandat pentru 6 persoane
Timp de preparare: 20 minute
Pentru un gust deosebit poti adauga: 300g sparanghel alb, 100 g sunca si 2 linguri de patrunjel tocat marunt.
Rapid si usor de preparat !
Ingrediente: (Dupa preparare cu apa):, bulion (soia), faina de grau, amidon, grasime de palmier, sare, sparanghel 0,5%, aroma (contine grau, lapte), sirop de glucoza, potentiatori de aroma (E621, E627, E631), patrunjel, proteine de lapte, condimente (piper, turmeric, macis, nucsoara), emulgator (E471), acid (acid citric).
Poate contine urme de telina.
Alergeni: Contine: lapte, soia, grau, cereale care conțin gluten.
Poate contine: telina.
Metoda generala de preparare:
Adaugati 2 rosii roma de marime medie , 1 dovlecel mic, 1500 ml apa.
Idei de variatie:
Mod de preparare:
1) Se presara continutul plicului intr-o cratita cu 1,5 litri de apa rece si se aduce la fierbere, amestecand cu telul.
2) Odata ce supa fierbe, adaugati sparanghelul decojit si taiat cubulete si sunca taiata felii.
3) Puneți capacul pe tigaie (nu-l inchideti complet) si lasati supa să fiarba inca 10 minute, amestecand din cand in cand. Se orneaza supa cu arpagicul tocat.
Idei de decorat: Orneaza cu bucatele tocate de ou fiert tare!
Se orneaza supa cu patrunjel tocat!
Valori nutritive la 100 ml
Energie 126 kJ (30 kcal)
Grasimi 1,2 g din care grasimi saturate 0,6 g
Glucide 4,1 g din care zaharuri 0,1 g
Fibre alimentare 0,2 g
Proteine 0,7 g
Sare 0,87 g
Producator: Honig Consumentenservice, Antwoordnummer 98057 1000 VA Amsterdam
Importator si distribuitor Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.