Utilizand Baza pentru Supa frantuzeasca de ceapa Honig obtii o supa delicioasa si usoara. Adaugand ingrediente proaspete, puteti face o supa frantuzeasca de ceapa, de casa.
Supa frantuzeasca de ceapa pentru 6 persoane
Timp de preparare: 20 minute
Rapid si usor de preparat !
Ingrediente: (Dupa preparare cu apa):, bulion (SOIA), ceapa 13%, amidon, sare, ierburi (usturoi, arpagic, patrunjel), arome (contin GRAU, ORZ, SOIA, LAPTE, TELINA), grasime de palmier, aroma amelioratori (E621, E627, E631), zahar, sos de soia pudra (sare, SOIA, GRAU, maltodextrina), condimente (SEMINTE DE TEINA, piper), colorant (E150c), acid alimentar (acid citric)
Informatii despre alergii:
Contine: orz, cereale care contin gluten, telina, lapte, soia, grau.
Mod de Preparare:
Adaugati 2 cepe medii si 3 cepe mari in 1500 ml apa.
Idei de variatie:
1) Adauga intr-o tigaie cepe rosii taiate marunt cu 2 linguri ulei. Adauga foi de dafin si toarna 1500 ml apa rece.
2) Se presara continutul plicului intr-o tigaie cu 1,5 litri de apa rece si se aduce la fierbere, amestecand cu telul.
3) Aduceti la fierbere.
4) Se pune capacul pe tigaie (nu se inchide complet) si se lasa supa sa fiarba inca 10 minute, amestecand din cand in cand.
Valori Nutritionale la 100 ml:
Energie 58 kJ (14 kcal)
Grasimi 0,1 g din care grasimi saturate 0,1 g
Glucide 2,7 g din care zaharuri 0,8 g
Fibre alimentare 0,4 g
Proteine 0,3 g
Sare 1 g
Producator: Honig Consumentenservice, Antwoordnummer 98057 1000 VA Amsterdam
Importator si distribuitor Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.