Supa frantuzeasca de ciuperci Honig este o supa crema delicioasa umpluta cu bucatele de ciuperci. Condimentele usoare ofera supei tale de casa un gust pe care aproape toata lumea il place.
Recomandata pentru 6 persoane.
Timp de preparare: 20 minute.
Adauga: 250 g ciuperci, 2 linguri de arpagic proaspat ( ceapa verde ). Poti varia adaugand legumele tale preferate.
Ambalaj si continut: 107 g.
Metoda generala de preparare:
1) Presarati continutul plicului intr-o oala / tigaie cu 1,5 litri de apa rece si aduceti la fierbere, amestecand cu telul.
2) Odata ce supa fierbe, adaugati ciupercile feliate.
3) Puneți capacul pe tigaie (nu-l inchideti complet) si lasati supa să fiarba inca 10 minute, amestecand din cand in cand. Se orneaza supa cu arpagicul tocat.
Mod de preparare:
1) Adauga 250 g (champignon) ciuperci
2) 2 linguri arpagic proaspat
3) 1500 ml apa
Idei de variatie: la pasul 2 puteti adauga 125 g sunca taiata cubulete, 300g buchetele mici de broccoli si 150 g de porumb.
Ingrediente: (Dupa preparare cu apa):, supa (soia), faina de grau, amidon, ciuperci 1,3%, grasime de palmier, sare, sirop de glucoza, extract de ciuperci 0,1%, potentiatori de aroma (E621, E627, E631), proteine de lapte, ierburi (patrunjel, dafin), condimente (piper, turmeric, cuisoare, maces), emulgator (E471), arome (contine soia, grau)
Poate contine urme de telina.
Alergeni: Contine: lapte, soia, grau, cereale care contin gluten
Poate contine: telina.
Valori nutritive la 100 ml
Aceste valori se aplică produsului preparat.
Energie 131 kJ (31 kcal)
Grasimi 1,3 g din care saturate 0,7 g
Glucide 4,1 g din care zaharuri 0,1 g
Fibre alimentare 0,2 g
Proteine 0,7 g
Sare 0,78 g
Producator: Honig Consumentenservice, Antwoordnummer 98057 1000 VA Amsterdam
Importator si distribuitor Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.