Timp de preparare: 10 minute
Ofera o aroma delicioasa supelor tale
Poate fi adaugat in aproape orice supa
Simplu si rapid de utilizat
Descriere PASTE USCATE
Ingrediente: FAINA DE GRAU
Poate contine urme de ou de gaina si soia.
Informatii despre alergii
Contine: grau, cereale care contin gluten
Poate contine: oua, soia
Valori nutritive
Aceste valori se aplica produsului nepreparat.
Tip la 100 de grame
Energie 1485 kJ / 350 kcal
Grasimi 1,5 g din care saturate 0,1 g
Carbohidrati 72 g din care zaharuri 3,5 g
Fibre alimentare 2,5 g
Proteine 11 g
sare 0,03 g
Utilizare:
Preparare:
Pentru 6 persoane
60 g fidea Honig Original
1 pachet de Honig Basic pentru supa de pui
200 g file de pui
1 praz mare
1500 ml apa
Sfat de variatie
Inlocuiti ingredientele la pasul 2 cu 125 g ciuperci feliate. Cu putin timp inainte de servire se adauga 100 g file de pui afumat si 150 g porumb
Metoda generala de preparare
Utilizati aproximativ 60 g fidea Honig Original la 1,5 litri de supa. Adaugati fideaua la 1-3 minute dupa ce fierbe supa sau bulionul. Lasati fideaua la fiert timp de 7-9 minute.
Supa de pui
1 Presarati continutul pungii intr-o tigaie cu 1,5 litri de apa rece si aduceti la fierbere, amestecand cu telul.
2 De indata ce supa fierbe, adaugati puiul taiat cubulete si prazul feliat.
3 Dupa 2 minute, adaugati fidea Honig Original. Se pune capacul pe tigaie (nu-l inchide complet) si se lasa supa sa fiarba usor inca 8 minute, amestecand din cand in cand.
10 minute
Depozitare: A se pastra uscat Cel mai bine inainte de sfarsit: (luna, an)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.