Ingrediente: Amidon (porumb, cartofi), pudra de pasta de tomate, aroma, pudra de ceapa 6,8%, sare iodata, extract de drojdie, EXTRACT DE MALT DE ORZ, FAINA DE GRAU, sare, condimente (pudra de usturoi, piper, pudra de radacina de patrunjel), ierburi (patrunjel, cimbru). Poate contine SECARA, OVAZ, OU, SOIA, LAPTE, TELINA, MUSTAR. Informatii despre alergeni
Contine: Cereale care contin gluten, Orz, Grau
Poate contine: Oua, Mustar, Telina, Soia, Secara, Ovaz, Lapte
Valori nutritionale / 100g
Energie 348 kJ (83 kcal)
Grasimi 3,6 g din care acizi grasi saturati 0,8 g
Carbohidrati 5,4 g din care zaharuri 2,5 g
Fibre alimentare 1,4 g
Proteine 6,7 g
Sare 0,41 g
Preparare:
• 250 g ciuperci
• 1 morcov
• 2 cepe
• 300 g carne tocata
• Ulei
Preparare:
Taiati ciupercile felii, tocati ceapa, curatati morcovul de coaja si taiati-l cubulete.
1. Incalziti 2 linguri de ulei intr-o tigaie si rumeniti carnea tocata. Caliti ciupercile, ceapa si morcovul timp de aproximativ 5 minute.
2. Adaugati 350 ml de apa si continutul acestui plic.
3. Aduceti la fierbere, amestecand constant, si fierbeti la foc mic timp de aproximativ 2 minute. Serviti preparatul cu cartofi fierti sau piure de cartofi.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.