Koopmans Bananenbrood cakemix 320g
Koopmans Mix paine cu banane 320 g
Painea cu banane Koopmans are un gust ușor dulce, cu o nota de scortisoara. Delicios cu cafea sau ca gustare.
Painea cu banane Koopmans este o sursa de fibre.
Recomandat pentru aproximativ 25 de felii
Mod de preparare:
– Adaugati 125 g unt, 4 oua, 4 banane, putina faina și opțional nuci pecan sau
– 125 g unt sau margarina, 4 ouă (marime M), 4 banane, faina pentru pudrarea formei de tort
Extra: 115 g nuci (sau nuci pecan) nesarate
Temperatura cuptorului:
Cuptor electric: 160 ° C
Cuptor cu convecție: 140 ° C
Cuptor cu gaz: setarea 2
Setarea cea mai potrivită pentru cuptor: Cuptor electric
Timp de pregatire
Preparare: aproximativ 10 minute
Timp de coacere: 65-70 minute
Metoda de pregatire
1. Asezați forma de copt sub centrul cuptorului și preincalziti cuptorul.
2. Se unge bine forma cu unt si se pudreaza interiorul cu faina.
3. Bateți 125 g unt intr-un castron cu mixerul.
4. Puneți cele 4 banane cu o furculiță și adăugați-le în unt cu cele 4 ouă și amestecul de copt.
5. Se amestecă intregul aluat cu mixerul pe cea mai mica setare timp de maximum 1 minut pana devine aluat (in care sunt bucati de banană inca vizibile).
6. Taiati jumatate din nucile pecan si incorporati-le in aluat.
7. Turnați aluatul in forma de tort și presarati daca este necesar restul pecanilor deasupra painii cu banane.
8. Coaceți painea cu banane timp de 65-70 de minute pana se rumeneste.
9. Asezati painea cu banane in forma pe un raft / masa etc si lasati painea cu banane sa se racească în forma de copt timp de 10 minute.
10. Scoateti painea cu banane din forma si lasati-o sa se raceasca în continuare pe o gratar.
Sfaturi:
– La sfarsitul timpului de coacere, puteti verifica daca painea cu banane este gatită intepand-o cu o scobitoare in mijlocul painii cu banane. Cand scobitoarea iese curata, painea cu banane este gata.
– Pentru o paine extra cremoasa cu banane; folositi (extra) banane coapte (acest lucru va face ca painea cu banane sa fie puțin mai mica).
– Pentru un gust deosebit puteti adauga in aluat fructe uscate inmuiate (stafide, afine, caise sau bucati de curmale) sau 2 linguri de cacao, 55 g nuca de cocos macinată sau 200 g bucati de ciocolata.
Sfat de depozitare
Pastrati painea cu banane intr-un recipient bine inchis sau intr-o punga de plastic; maxim 3 zile din frigider sau 5 zile în frigider. Painea cu banane poate fi depozitata congelata maxim 3 saptamani (dacă este invelita corespunzator in plastic).
Ingrediente: faina de grau, zahar, faina de ovaz, fibre de cicoare, amidon de grau, faina de porumb, agenți de creștere (E450, E500, E575), faina de hrisca, amidon de porumb, scorțisoara, aroma, sare. Poate conține urme de ou și lapte.
Alergeni: Contine: Ovaz, cereale care contin gluten, grau. Poate contine oua, lapte.
Valori nutritionale:
Energie 1161 kJ (278 kcal)
Grasime 13 g din care grasimi saturate 5,4 g
Glucide 32 g din care zaharuri 13 g
Fibre alimentare 5,6 g
Proteine 5,3 g
Sare 0,94 g
Protejati de lumina directa a soarelui. A se pastra la loc racoros.
Importator si distribuitor Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.