Ingrediente: amestec de baza (FAINA DE GRAU, agenti de crestere (E 575, E 500, E 450), dextroza, sare, CONCENTRAT DE MAIA DE GRAU, aroma, Poate contine: (OU, LAPTE)), amestec pentru sos (FAINA DE GRAU, ZER PRAF, sirop de glucoza, uleiuri vegetale (samburi de palmier, ulei de palmier fractionat, ulei de rapita), agent de ingrosare (E 461), emulgator E 472b, clorura de potasiu (inlocuitor de sare), sare, arome naturale (contine TELINA), PROTEINE DIN LAPTE, sare iodata, pudra de usturoi, drojdie uscata, pudra de ceapa, condimente, maltodextrina, Poate contine: (OU)).
Informatii despre alergii
Contine:
Lapte, Cereale care contin gluten, Grau, Telina
Poate contine:
Oua, sulfiti
Valori nutritionale / 100 g:
Energie 746 kJ (178 kcal)
Grasimi 9 g din care grasimi saturate 2.9 g
Glucide 16 g din care zaharuri 3 g
Proteine 7 g
Sare 0,46 g
Preparare: 30 min Timp de coacere: 35 min C
uptor electric: 200°C / Cuptor cu ventilator: 180°C / Cuptor pe gaz: treapta 4-5
INGREDIENTE 1 pachet de placinta sarata Koopmans BLAT 45 g (6 linguri) ulei de masline 80 ml apa SOSUL 75 g branza rasa 150 ml lapte 3 oua (M) UMPLUTURA Optional: de ex. 250 g ciuperci, 450 g broccoli si 1 ceapa (75 g)
BLATUL
1. Asezati un gratar in partea de jos a cuptorului si preincalziti cuptorul.
2. Puneti amestecul de baza, 80 ml de apa si 45 g (6 linguri) de ulei de masline intr-un bol de amestecat (cantarirea este mai precisa).
3. Framantati amestecul cu un mixer prevazut cu carlige pentru aluat pana obtineti un aluat omogen.
4. Lasati aluatul sa stea in bol, acoperit cu folie de plastic, la temperatura camerei, timp de 10 minute.
5. Tapetati o tava cu pereti detasabili sau o tava de copt unsa cu un strat subtire de aluat.
UMPLUTURA
6. Incalziti putin ulei intr-o tigaie si prajiti mai intai ceapa tocata in prealabil. Apoi prajiti ciupercile taiate in prealabil. La final, adaugati buchetelele de broccoli (taiate in bucati mici).
7. Scurgeti lichidul si intindeti umplutura peste baza de aluat.
SOSUL
8. Puneti 150 ml de lapte, 3 oua si amestecul pentru sos intr-un bol inalt.
9. Mixati amestecul timp de 2 minute cu mixerul cu teluri la viteza maxima si turnati-l peste umplutura de placinta. Presarati cele 75 de grame de branza rasa peste placinta savuroasa.
CUPTOR
10. Coaceti placinta sarata timp de 30-40 de minute, pana cand este gatita complet si se rumeneste.
Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Koopmans tarta sarata cu mix de sos 260g, Olanda
84.58 Lei/Kglei 21,99 TVA Inclus
Discount per Quantity
Quantity | 3 - 6 | 7 - 9 | 10+ |
---|---|---|---|
Price | lei 21,55 | lei 21,11 | lei 20,67 |
8 în stoc
- ✅ Transport gratuit pentru comenzi de minim 149 lei pentru urmatoarele zone de livrare: București și localitățile limitrofe: Chiajna, Roșu, Dudu , Bragadiru, Dragomirești, Ciorogârla și Domnești. *Exceptie: mancarea gatita!
✅ Transport gratuit pentru comenzi de minim 299 lei in Romania. *Exceptie: mancarea gatita!
✅ Livrare in Ungaria, Bulgaria si Grecia. *Exceptie: mancarea gatita!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.