Ingrediente: 84% pesmet (faina de grau, sare, drojdie), grasime de palmier, amidon, sare iodata (sare, iodat de potasiu), ou integral, ceapa, proteine pudra din oua, condimente, condimente, agent de ingrosare: guma guar. Poate contine lapte, soia si telina.
Alergeni: contine gluten, grau, oua si produse din oua.
Fara porc
Fara ingrediente care contin carne de porc si gelatina de porc
Valori nutritionale / 100g:
Energie 551 / 131 kj/kcal
Grasimi 2,7 g din care grasimi saturate 1,3 g
Carbohidrati 22 g din care zahar 1,3 g
Albus de ou 3,8 g
Sare 1,0 g
Fibre 1,4 g
Traditionale, clasice si incredibil de delicioase: galustele de paine sunt printre cele mai populare garnituri si sunt pregatite in cel mai scurt timp cu Maggi. Specialitatea bucatariei din sudul Germaniei are un gust deosebit de delicios cu preparate consistente din carne, dar si cu preparate vegetariene cu ciuperci sau conopida. Daca trebuie sa fie rapid si totusi gustos, MAGGI Semmel Knödel Klassisch sunt alegerea perfecta!
Galuste MAGGI Semmel Knödel Klassisch – garnitura clasica pentru preparate din carne.
Fie ca sunt felii de curcan, Kassler, gulas sau rulade de vita – preparatele consistente din carne au un gust cu adevarat delicios doar cu garniturile potrivite. Legumele, sosul si galustele copioase de paine completeaza minunat preparatul cu carne. Galustele lui Maggi sunt un adevarat clasic in sezonul rece. Dar chiar si in zilele mai calde te poti rasfata cu garnitura delicioasa.
Si asa functioneaza: Puneti numarul dorit de pungi de gatit intr-o oala cu apa rece, galustele trebuie acoperite cu multa apa. Se lasa sa se umfle aproximativ 5 minute si se amesteca din cand in cand. Se aduce la fierbere, se presara putina sare si se fierbe aproximativ 1 min. Se lasa sa stea intr-o tigaie deschisa la foc mic timp de 15 minute, intorcandu-le din cand in cand. Scoateti galustele si clatiti putin cu apa rece. La final, desfaceti folia de la perforare, presa galustele de paine si serviti. Bucura-te de masa ta!
Galuste clasice de paine Maggi:
Se pot prepara sase portii delicioase.
Galuste clasice de paine intr-o punga de gatit, rafinate cu ceapa si patrunjel.
Acompaniamentul ideal pentru preparate consistente din carne.
Se prepara rapid si usor in doar cateva minute.
Ce ai nevoie: apa, putina sare, o cratita.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.