Maggi Jäger sos cremos – perfect pentru preparate consistente din carne.
Ce zici de un sos delicios cu carne? Cu Maggi se prepara in cateva minute sosul de ciuperci dorit. Sosul Maggi Jäger este inca un punct culminant, dar sosul este potrivit si ca baza pentru propriile idei de sos.
Mod de preparare: Pregatirea este rapida si necomplicata: pur si simplu amestecati continutul unui singur pachet de sos de friptura de porc Maggi in 250 ml de apa fierbinte sau orice lichid cu un tel. Aduceti sosul la fiert si gatiti timp de 1 minut.
Rafinati sosul de ciuperci cu merisoare, smantana sau alte ingrediente dupa dorinta. In cele din urma, turnati sosul vanatorului intr-un sos mic sau turnati-l direct peste preparatul delicios cu carne. Gata!
Ingrediente: faina de grau, grasime de palmier, extract de drojdie, sare iodata, zahar, amidon, ciuperci 5,9%, roșii, telina, condimente (boia, usturoi, piper alb), grasime de slanina afumata (slanina, fum), arome, aroma de fum, ulei de floarea soarelui, maltodextrina, guma guar de ingrosare, acid citric acidifiant. Poate conține oua, lapte,soia, si mustar.
Alergeni: contine gluten, telina.
Nutritie:
Energie 126 kJ / 30 kcal
Grasimi 0.2 g din care acizi grasi saturati 0,1 g
Glucide 5.7 g din care zaharuri 1,5 g
Fibre alimentare 0,3 g
Albus de ou 1g
Sare 1,42 g
A se depozita in loc uscat si racoros.
Fabricat de MAGGI GmbH 60528 Frankfurt / Main Made in GERMANY
Importator si distribuitor Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.