Datorita aromei caracteristice a lemnului de santal, combinata cu aroma sa delicata, orezul Gallo Basmati se asorteaza perfect cu fiecare fel de mancare, adaugand o nota exotica. Boabele sale lungi si conice au o textura moale, facandu-l ideal pentru garnituri si retete usoare.
Timp de gatire: 10 minute
Valori nutritionale medii la 100 g:
Energie 1495 kj / 352 kcal
Grasimi 1,0 g din care zaharuri 0,3 g
Carbohidrati 77 din care zaharuri 0,0 g
Fibre 1,0 g
Proteine 8,3 g
sare 0 g
Cultivat pe versantii Himalaya, Basmati poate creste doar in anumite regiuni din India si Pakistan, unde Riso Gallo il selecteaza in fiecare an. Gallo Basmati din Agricultura Durabila este cultivat in conformitate cu standardul SRP pentru cultivarea durabila a orezului pentru a proteja natura si a ajuta fermierii.
Garantie G.A.L.L.O este sinonim cu excelenta:
Garantat: orezul nostru Basmati este certificat si verificat de agricultura durabila.
Autentic: Riso Gallo selecteaza cele mai renumite soiuri clasificate drept „Basmati” autentice.
Local: True Basmati isi dezvolta aroma crescand doar in anumite regiuni din India si Pakistan. Chiar aici, pe versantii Himalaya, Riso Gallo selecteaza cele mai parfumate boabe care vor deveni Basmati Gallo.
Impact redus: Ambalaj ecologic cu impact redus asupra mediului, cu plastic reciclabil si carton certificat FSC.
Original: datorita caracteristicilor sale specifice, Basmati Gallo este ideal pentru retete originale, deosebit de usoare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.