Paine rustica, coapta pe vatra, realizata din grau dur, are un aport suplimentar de proteine si un continut redus de gluten.
Caracteristici:
Partial copt
Faina alba
Dimensiune 270×130 mm
Greutate 420 g
Ingrediente
Faina de GRAU dur (64%)(FR-EU), apa, maia (apa, faina de GRAU fermentata) (2,5%), drojdie, sare iodata (sare, iodat de potasiu), gris (GRAU) (1,1%), faina de GRAU, faina de malt (GRAU), GLUTEN (GRAU), antioxidant (acid ascorbic).
Alergeni
Cereale care contin GLUTEN (GRAU).Poate contine urme de SECARA, ORZ, OVAZ, GRAU SPELT, SOIA si produse derivate.
Valori nutritionale per 100g
Valoare energetica 1060 kJ
Valoare energetica 250 Kcal
Grasimi 1,4 g din care acizi grasi saturati 0,3 g
Glucide 50 g din care zaharuri 4 g
Proteine 8,5 g
Sare 1,3 g
Metode de preparare
Cuptor
10-12 min * 190°C:
Asezati painea intr-o tava tapetata cu foaie de copt si lasati-le sa se decongeleze 20 de minute, la temperatura camerei. Preincalziti cuptorul la 190°C. Introduceti tava in cuptor si coaceti painea timp de 10-12 minute. In functie de caracteristicile cuptorului dumneavoastra este posibil sa fie nevoie de adaptarea temperaturii si a timpului de coacere.
Paine rustica durum 420g – congelata
lei 9,99 TVA Inclus
WARNING! FROZEN PRODUCT! ATENTIE! PRODUS CONGELAT!
Discount per Quantity
Quantity | 3 - 6 | 7 - 9 | 10+ |
---|---|---|---|
Price | lei 9,79 | lei 9,59 | lei 9,39 |
10 în stoc
- ✅ Transport gratuit pentru comenzi de minim 149 lei pentru urmatoarele zone de livrare: București (toate sectoarele) și localitățile limitrofe: Chiajna, Roșu, Dudu , Bragadiru, Dragomirești, Ciorogârla și Domnești.
✅ Transport gratuit pentru comenzi de minim 299 lei in Romania.
✅ NOU! Livrare in Ungaria, Bulgaria si Grecia.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.