Pasta de curry verde Conimex este un curry thailandez picant cu piper verde, frunze de tei, Laos, coriandru si chimen..
Ingrediente: Ingrediente: piure de ardei iute verde 27,4%, ceapa, usturoi, iarba de lamaie, radacina de galanga, ulei de rapita, sare, suc de lamaie, zahar de palmier, amidon modificat, condimente (coriandru, chimen 0,5%), spanac pudra, frunza de tei Kaffir 1,2%, aroma naturala.
Mod de pastrare: Poate fi pastrat la frigider timp de 3 zile dupa deschidere.
A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Nutritie:
Energie 544 kJ (130 kcal)
Grasimi 7,6 g din care saturate 0,7 g
Glucide 11 g din care zaharuri 6,2 g
Proteine 2,8 g
Sare 5,1 g
Sugestie de preparare:
– 250 g file de pui (cuburi)
– 200 g mazare verde
– 1 ceapa
– 225 g orez
– 200 ml lapte de cocos
– 2 linguri ulei wok Conimex
1. Gatiti orezul.
2. Taiati ceapa in jumatate de rondele, injumatatiti mazarea cu zahar.
3. Fierbeti in prealabil mazarea cu zahar timp de aproximativ 2 minute.
4. Prajiti cuburile de pui in ulei wok pana se rumenesc. Prajiti apoi ceapa inca 3 minute.
5. Reduceti focul la mic si adaugati pasta de curry, laptele de cocos, 100 ml apa si mazarea cu zahar. Se aduce la fierbere amestecand si se lasa sa fiarba usor 2-3 minute.
6. Serviti curry-ul cu orezul fiert.
Conimex asigura aromele orientale autentice delicioase din Tarile de Jos inca din 1932 si a crescut de-a lungul anilor intr-un brand bine-cunoscut, cu o gama inspirata compusa din peste 150 de produse. Multe dintre materiile prime sunt importate direct din tari din Orientul Indepartat, precum Indonezia, China si Thailanda. Cu produsele Conimex puteti face un preparat excelent cu delicioase arome orientale in doar cativa pasi.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.