Pasta de curry verde Conimex este un curry thailandez bland cu curry, lemongrass si Laos.
Ingrediente: I Lemongrass 17,3%, usturoi, ceapa, radacina de galanga 11,5%, piure de ghimbir, ulei de rapita, sare, suc de lamaie, zahar de palmier, curry 3,3% (PUDRA DE MUSTAR, turmeric, schinduf, piper, chimen, ghimbir, coriandru, chimen, galanga, ardei iute, scortisoara, telina, iarba de lamaie, maghiran, frunza de dafin), piure de ardei iute rosu, condimente (turmeric, coriandru, chimen), amidon modificat, frunza de tei Kaffir, aroma naturala.
Informatii despre alergii
Contine: telina, mustar
Valori nutritionale la 100g :
Energie 624 kJ (149 kcal)
Grasime 8.4 g din care grasimi saturate 0.7 g
Carbohidrati 14 g din care zaharuri 8.5 g
Proteine 2.5 g
Sare 5.1 g
Sugestie de preparare:
– 250 g file de pui (cuburi)
– 200 g broccoli
– 1 ceapa
– 225 g orez pandan
– 200 ml lapte de cocos
– 2 linguri ulei wok Conimex
1. Gatiti orezul.
2. Taiati ceapa in jumatate de rondele, taiati broccoli in jumatate in buchete.
3. Fierbeti in prealabil broccoli aproximativ 2 minute.
4. Prajiti cuburile de pui in ulei wok pana se rumenesc. Prajiti apoi ceapa inca 3 minute.
5. Reduceti focul la mic, adaugati pasta de curry, laptele de cocos, 100 ml apa si broccoli. Se aduce la fierbere amestecand si se lasa sa fiarba usor 2-3 minute.
6. Serviti curry-ul cu orezul fiert.
Conimex asigura aromele orientale autentice delicioase din Tarile de Jos inca din 1932 si a crescut de-a lungul anilor intr-un brand bine-cunoscut, cu o gama inspirata compusa din peste 150 de produse. Multe dintre materiile prime sunt importate direct din tari din Orientul Indepartat, precum Indonezia, China si Thailanda. Cu produsele Conimex puteti face un preparat excelent cu delicioase arome orientale in doar cativa pasi.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.