Fusilli Senza Glutine – paste fara gluten. Barilla fara gluten este pasta special conceputa pentru persoanele cu intoleranta la gluten, fiind preparate cu un amestec exclusiv de porumb alb, porumb galben si orez, 100% fara gluten si fara nici un fel de adaos de amidon. Perfect pentru cei care trebuie sa renunte la gluten, dar nu la placerea oferita de o portie de paste.
Ingrediente: faina de porumb alb (60%), faina de porumb galben (29,5%), faina de orez brun (10%), apa, emulgator: mono- si digliceride ale acizilor grasi
Alergeni: Nu contine gluten
A se pastra intr-un loc racoros si uscat.C
Metoda de preparare
Al dente 11 minute
Energie 1518 kJ (358 kcal)
Grasimi 1.5 g din care saturate 0.3 g
Carbohidrati 79 g din care zaharuri < 0.5 g
Proteine 6.5 g
Sare < 0.01 g
Fibre 1.1 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.