Paine Naan – Naturala, ambalata in atmosfera protejata.
Painea noastra naan este coapta dupa o reteta traditionala in cuptoare special conceputa pentru acest scop.
Ingrediente: faina de grau (faina de grau, calciu (carbonat), fier, niacina, tiamina), apa, ulei de rapita, drojdie, otet de alcool, agenti de crestere (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu, fosfat de calciu), seminte de kalonji, sare, fenicul macinat, conservant (propionat de calciu), lapte praf degresat, amidon de grau
Alergeni: contine gluten, lapte, grau
Valori nutritionale:
Energie 1066 kJ (252 kcal)
Grasimi 2,9 g din care grasimi saturate 0,3 g
Glucide 46,8 g din care zaharuri 2,8 g
Fibre alimentare 3 g
Proteine 8,2 g
Sare 0,78 g
Continut si greutate: 220 de grame
Dimensiunea portiei: o bucata paine Naan (110g)
Numar de portii: 2
Produs vegetarian
Mod de preparare: se incalzeste
Scoateti painea naan din ambalaj.
Cuptor: 200°C/aer cald 180°C/gaz 6
Stropiti painea naan cu putina apa. Painea naan se pune la cuptorul preincalzit pentru 3-4 minute.
Cuptorul dupa dezghetare: Urmati instructiunile standard ale cuptorului, așa cum sunt enumerate mai sus, ajustand timpul de incalzire la 6-7 minute.
Paine naan : Stropiti painea cu putina apa. Pune painea naan intr-o tigae la foc mediu timp de 1-2 minute.
Paine naan după dezghetare: Urmați instrucțiunile standard asa cum este mentionat mai sus, ajustand timpul de incalzire la 4 minute.
Pastrati intr-un loc rece si uscat. Dupa dechidere a se consuma in decurs de 1 zi. Painea naan este potrivita pentru congelare. In mod ideal, produsul ar trebui congelat cat mai curand posibil dupa cumparare, dar întotdeauna înainte de data limita de pe ambalaj. A se folosi in termenul inscriptionat pe punga.
Dezghetați produsul timp de cel puțin 2 ore intr-un loc racoros și uscat.
Consumati in maxim 24 de ore dupa aceasta. Nu recongelați produsul dupa ce a fost dezghetat.
In bucataria indiana, aceasta paine se serveste de obicei cu curry, dar este si foarte gustoasa cu bauturi sau ca gustare cu diverse aperitive, precum hummus sau iaurt grecesc. Delicioasa cu preparate indiene sau cu preparate la gratar , supe etc.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.