Remia – Unt lichid de copt si prajit pentru carne perfecta – Remia este expertul pentru coacerea si prajirea tuturor tipurilor de carne.
Bogat in acizi grasi Omega 3
Carnea se prajeste imediat cu Remia si devine mai frageda.
Remia unt lichid de copt si prajit adauga savoare carnii, nu stropeste in tigaie, ofera un sos frumos maro si este plin de aroma.
Ingrediente: uleiuri si grasimi vegetale 96% (ulei de rapita, ulei de floarea soarelui, ulei de rapita complet hidrogenat), LAPTE PRAF, emulgatori: lecitina (SOIA) si E471, sare alimentara: clorura de potasiu, sare, SOS DE SOIA PULBERE (SOIA, GRAU, sare) ), antioxidanti: E304 si E306, pudra de supa de vita (sare, extract de carne de vita, amidon de cartofi, arome, ulei de palmier, condimente), potentiatori de aroma: E621, E627 si E631, colorant: caroten, arome (GRAU, SOIA), vitamina A , vitamina D3, vitamina E
Informatii despre alergii
Contine: lapte, soia, grau, cereale care contin gluten
Sfaturi de gatit:
Lasati carnea sa ajunga la temperatura camerei inainte de a incepe sa o prajiti, astfel diferenta cu o tigaie incinsa este mai mica si ramane mai frageda. Scoateti carnea din frigider cu aproximativ 30 de minute inainte de gatire.
Uscati carnea inainte de coacere sau prajire.
Aveti grija sa nu strapungeti carnea cu furculita in timpul coacerii. In caz contrar, toate sucurile gustoase se vor pierde si carnea va deveni mai uscata.
Lasati carnea sa se odihneasca cateva minute dupa copt sub folie de aluminiu.
A se consuma inainte de : vezi pe ambalaj. A se feri de razele de soare. A se pastra la rece intr-un mediu uscat si curat.
Valori nutritionale / 100 g:
Energie 3626 kJ (882 kcal)
Grasimi 97 g din care grasimi saturate 9.3 g
Glucide 1.1 g din care zaharuri 1 g
Proteine 0.7 g
Sare 0.41 g
Utilizare: Agitati inainte de utilizare.
Depozitare: A se pastra la rece dupa deschidere.
Producator: Remia Consumer Service Raspuns numarul 32, 3720 ZC, Den Dolder
Importator si distribuitor: Total Blue Impex SRL, Bucuresti, Romania.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.