Otetul de orez japonez se amesteca cu sare si zahar si se foloseste pentru a condimenta orezul gatit pentru prepararea rulourilor de sushi. Acesta adauga un gust placut si o aroma blanda orezului inainte de rularea sushiului si poate fi, de asemenea, utilizat si in sosuri de salata.
Otetul de orez este mai putin acid decat alti oteturi si adauga o aroma mai blanda si dulce marinadelor sau sosurilor pentru salate.
Otetul alb si otetul de orez pot avea o culoare relativ apropiata si se pot confunda, dar aromele lor sunt complet opuse. Otetul de orez este incredibil de dulce si delicat, in timp ce otetul alb este acru si dur.
Ingrediente: otet din orez 59% (apa, orez), zahar, acid: acid acetic. Cantitate neta: 150ml.
Valori nutritionale la 100 g produs:
Valoare energetica: 605 kJ / 145 kcal
Grasimi 0 g din care saturate 0 g
Carbohidrati 36 g din care zaharuri 33 g
Proteine 0 g
Sare 4.6 g
Otetul de orez este mai putin acid decat alti oteturi si adauga o aroma mai blanda si dulce marinadelor sau sosurilor pentru salate.
Otetul alb si otetul de orez pot avea o culoare relativ apropiata si se pot confunda, dar aromele lor sunt complet opuse. Otetul de orez este incredibil de dulce si delicat, in timp ce otetul alb este acru si dur.
Ingrediente: otet din orez 59% (apa, orez), zahar, acid: acid acetic. Cantitate neta: 150ml.
Valori nutritionale la 100 g produs:
Valoare energetica: 605 kJ / 145 kcal
Grasimi 0 g din care saturate 0 g
Carbohidrati 36 g din care zaharuri 33 g
Proteine 0 g
Sare 4.6 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.