Ingrediente: Glucoza, sare 26%, arome (contine orz, grau), lapte praf degresat, potentiator de aroma: glutamat monosodic, condimente 4,5% (nucsoara 2,5%, piper negru, turmeric), ierburi 2,5% (patrunjel 2%, marar) , ulei de rapita, agent antiaglomerant: dioxid de siliciu
Continut total de ierburi si condimente: 7%
O tocana traditionala olandeza delicioasa cu morcovi, ceapa si cartofi. Usor de preparat. Din 1833, Silvo va aduce pasiune si expertiza in acest amestec de incredere pentru tocana traditionala olandeza cu morcovi, ceapa si cartofi.
Valori Nutritionale la 100 g :
Energie 1029 kJ (246 kcal)
Grasimi 3.1 g din care grasimi saturate 1.3 g
Carbohidrati 44.2 g din care zaharuri 35.5 g
Proteine 10.3 g
Sare 35.17 g
Pregatire si utilizare
Adauga:
1 kg cartofi
800 g morcovi
500 g ceapa
1,5 l lapte
Curatati si spalati cartofii.
Morcovii se curata si se taie in felii.
Puneti cartofii, morcovii si ceapa intr-o tigaie cu un strat de apa si gatiti 25 de minute.
Intre timp, fierbeti laptele.
Scurgeti cartofii si legumele, zdrobiti si amestecati cu lapte si un nod de unt pana se omogenizeaza.
Adaugati amestecul si lasati tocana sa se incalzeasca in timp ce amestecati.
Nu adaugati sare sau piper.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.