Mod de preparare : Se adauga proaspat: 800 g ardei (rosu + galben), 700 g cartofi si 300 g carne tocata slaba .
1) Se curata ardeii si se curata cartofii de coaja. Tăiați pe ambele în cuburi. Prăjiți carnea tocată în 2 linguri de ulei încins timp de 2 minute. Adăugați ardeii și cartofii și prăjiți 2 minute pe toate părțile.
2) Adăugați 350 ml apă, amestecați conținutul pungii și aduceți la fierbere în timp ce amestecați.
3) Acoperiți și gătiți aproximativ 25 de minute. Amestecând din când în când.
Alergeni: Poate contine gluten, ou, soia, lapte, telina si mustar.
Informatii nutritionale preparate la 100g
Energie 313 kJ / 75 kcal
Grasime 2.8 g din care acizi grasi saturati 0.6 g
Carbohidrati 7.7 g din care zahar 2.7 g
Fibre 2 g
Proteine 4.3 g
Sare 0.35 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.