Ingrediente: apa, zahar, usturoi, esalota, lemongrass, sare, ardei iute uscat, pudra de curry, coaja de lamaie kaffir, seminte de coriandru, turmeric, cardamom, seminte de chimen, acid: acid citric, frunze de dafin, scortisoara, kenchur, cuisoare.
Valori nutritionale / 100 g:
Energie 564 kJ (133 kcal)
Grasimi 0.8 g din care saturate 0.2 g
Glucide 27.7 g din care zaharuri 21.4 g
Fibre 3.7 g
Proteine 2 g
Sare 8.88 g
Metoda de preparare
Pentru 3-4 persoane
300 g file de pui
400 g legume prajite in stil thailandez
300 g orez
200 ml lapte de cocos
ulei wok
Mod de preparare:
Gatiti orezul dupa modul de preparare de pe ambalaj. Taiati fileul de pui in cuburi. Prajiti 3-4 linguri de pasta de curry galben in 1 lingura de ulei. Adaugati cuburile de pui si prajiti 2-3 minute. Adaugati legumele prajite si prajiti timp de 2 minute. Apoi adaugati laptele de cocos. Aduceti totul la fiert amestecand si lasati sa fiarba la foc moderat pana cand legumele si puiul sunt gata.
Depozitare: Pastrati la rece si uscat.
Vegan, Vegetarian.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.