Ingrediente: esalota, ardei iute verde, iarba de lamaie, usturoi, galanga, apa, sare, zahar, seminte de coriandru, coaja de lime kaffir, ghimbir, turmeric, piper alb, chimen, acid: acid citric.
Valori nutritionale / 100 g:
Energie 377 kJ (89 kcal)
Grasimi 0.5 g din care saturate 0.1 g
Glucide 16.4 g din care zaharuri 5.5 g
Fibre 4.2 g
Proteine 2,7 g
Sare 6 g
Metoda de preparare
Pentru 3-4 persoane
350 g file de pui
200 g fasole verde
75 g muguri de fasole
300 g orez
200 ml lapte de cocos
ulei wok
Mod de preparare:
Gatiti orezul dupa modul de preparare de pe ambalaj. Fasolea verde se taie in jumatate, se fierbe aproximativ 3 minute si se clateste cu apa rece. Taiati fileul de pui in cuburi. Prajiti 3-4 linguri de pasta de curry verde in 1 lingura de ulei. Adaugati cuburile de pui si prajiti 2-3 minute. Adaugati laptele de cocos. Aduceti totul la fiert in timp ce amestecati. Adaugati fasolea verde si mugurii de fasole si lasati sa fiarba la foc moderat pana cand legumele si puiul sunt gata. Serviti cu orez.
Depozitare: Pastrati la rece si uscat.
Vegan, Vegetarian.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.