Trei ingrediente simple. Pasiunea și dedicarea a cinci generatii
Sosul original TABASCO®️ Ardei Rosu isi datoreaza savoarea unica si gustul iute prin faptul ca in procesul de fabricatie nu intervine decat mana omului, asa cum s-a procedat de mai bine de 140 de ani. La fel de importanta este inima unei familii care a creat acest sos faimos la nivel international ca rezultat al pasiunii si dedicarii. In 1868, Edmund McIlhenny a amestecat in reteta lui personala de sos de ardei doar trei ingrediente simple: ardei rosii deplin maturati, sare din Insula Avery, Louisiana si otet de calitate distilat. Zeci de ani la rand, tot felul retete au incercat sa imite sosul, dar au eșuat, confirmand ca gustul retetei McIlhenny nu poate fi atins sau replicat, astfel ca Sosul rosu original TABASCO®️ este produs si astazi in acelasi mod.
Cel mai versatil sos
De ce sosul TABASCO®️ a devenit atat de popular in toata lumea? Este simplu: pune-l pe orice mancare iti place si acea mancarea iti va placea si mai mult! Sosul TABASCO®️ Ardei Rosu aduce savoare mancarii, adaugand un gust de ardei specific. Pune o picatura chiar si pe mancaruri mexicane ori italienesti, fructe de mare, sandvisuri, oua Benedict sau Bloody Mary!
Ingrediente: otet, ardei rosu (19%), sare.
Depozitare: A se pastra la frigider dupa deschidere.
SCOVILLE CHART
Vezi scara completa Scoville
Valori nutritive la 100 ml
Aceste valori se aplică produsului nepreparat.
Energie 193 kJ (45 kcal)
Grasimi 0,7 g din care grasimi saturate 0,2 g
Glucide 1,6 g din care zaharuri 0 g
Fibre alimentare 1,3 g
Proteine 1 g
Sare 1,8 g
Depozitare: A se pastra la frigider dupa deschidere.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.