Cand inimile catifelate si fragede de anghinare se combina cu crocantul nucilor, ia nastere o combinatie cu o consistenta unica.
Pentru a va bucura de toata aroma anghinarelor si nucilor Tigullio, pur si simplu adaugati putina sare in apa de gatit pastele si folositi o lingura pentru a dilua fiecare portie de pesto inainte de a o amesteca cu pastele.
Depozitati la temperatura camerei. Dupa deschidere, trebuie pastrat la frigider nu mai mult de 5 zile, adaugand ulei de masline.
Fara gluten
Ingrediente: Ulei de floarea soarelui, inimioare de anghinare 27%, cartofi, sirop de glucoza, branza Grana Padano DOP (cu proteine din ou), sare, nuca 2%, zer praf, proteine din lapte, usturoi, regulator de aciditate: acid lactic; concentrat de: turmeric, spirulina si mere.
Poate contine urme de alte nuci.
Valori nutritionale/100g:
Energie 1903 kJ (461 kcal)
Grasimi 44 g din care saturate 5.2 g
Carbohidrati 12 g din care zaharuri 6.7 g
Fibre 1.7 g
Proteine 3.4 g
Sare 2.7 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.