Notele intepatoare si robuste ale ardeiului rosu la gratar se combina cu delicatetea celor mai parfumate nuci. Descopera aceasta combinatie delicioasa pentru a da o nota extraordinara preparatelor tale.
Pentru a va bucura de toata aroma anghinarelor si nucilor Tigullio, pur si simplu adaugati putina sare in apa de gatit pastele si folositi o lingura pentru a dilua fiecare portie de pesto inainte de a o amesteca cu pastele.
Depozitati la temperatura camerei. Dupa deschidere, trebuie pastrat la frigider nu mai mult de 5 zile, adaugand ulei de masline.
Fara gluten
Ingrediente: Ardei rosu si galben (31%), uleiuri vegetale (floarea soarelui, masline, masline virgine, tescovina de masline, rapita), ardei rosu la gratar (20%), branza Grana Padano DOP (cu proteine din ou), fulgi de cartofi, sare, nuci (2,9%), regulator de aciditate: acid lactic, piper negru
Poate contine urme de alte nuci
Valori nutritionale/100g:
Energie 1443kJ/350 kcal
Grasimi 34 g din care acizi grasi saturati 4,5 g
Glucide 6,4 g din care zaharuri 3,8 g
Fibre 1,6 g
Proteine 3,7 g
Sare 2,6 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.