Ingrediente : Faina de grau, amidon de porumb, faina de orez, agenti de crestere (E450, E500), condimente (boia, ghimbir, piper, chili), sare..
Contine gluten (alergen)
Mod de utilizare :
Impartiti cantitatea de faina in doua parti.Amestecati o parte din faina cu apa rece : pentru 1 cana de faina e nevoie de 1 cana apa rece.
Scufundati carnea sau legumele in amestecul de faina si apa apoi treceti bucatile prin a doua parte de faina,imbracati bine cu faina si scuturati excesul.
Prajiti in ulei incins pana cand bucatile devin aurii si scoateti-le pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Valori nutritionale / 100 g:
Energie: 1437 kJ/339 kcal
Grasimi: 1 g din care acizi grasi saturati: 0.2 g
Carbohidrati 73 g sau care zaharuri 0.6 g
Fibre 1.9 g
Proteine: 8.9 g
Sare: 4.4 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.