Unox Kartoffel mal anders Speck-Zwiebel, 400 ml
Unox Sos pentru prepararea cartofilor cu bacon si ceapa 400 ml
Ingredinte: apa potabila, 18% ulei de rapita, 7% slanina afumata (slanina de porc, sare de masa, sirop de glucoza, glutamat monosodic, fum), 5% ceapa, galbenus de ou, amidon modificat, sare de masă, oua, emmentaler, arpagic , extract de drojdie, pasta de rosii, guma de xantan ingrosator polifosfat de sodiu, arome (cu lapte), potențatori de aroma (glutamat monosodic, inozinat disodic, guanilat disodic), emulgator mono-si digliceride ale acizilor grasi, aroma de fum.
Alergeni: Contine lapte, oua
Conditii pastrare: Borcanele deschise pot fi pastrate la rece / frigider timp de maxim 1 zi. Informatii despre capac: Capacul de sigurantă trebuie sa faca click la deschidere.
Ambalaj: borcan de sticla cu capac
Valori nutritionale / 100 ml:
Energie: 880 kJ / 210 kcal
Grasime: 21 g
din care acizi grasi saturati 2.5 g
Carbohidrati: 3 g
din care zahăr 1.5 g
Fibre alimentare: 0.7 g
Proteine: 2.5 g
Sare: 1.7 g
Sugestie preparare:
Preincalziti cuptorul la temperatura indicata. (Cuptor cu gaz la setarea 3, convecție 180 ° C, cuptor 200 ° C) .
Taiati aproximativ 600 g de cartofi cruzi, curatati in felii subtiri.
Asezați feliile de cartof intr-un vas plat de copt. Intindeti conținutul din borcan peste el și neteziti sosul.Daca doriti, puteti presara si branza rasa deasupra inainte de a gratina cartofii.
Introduceti tava in cuptor. După 50 de minute, verificati daca mancarea este gatita – trebuie sa arate apetisant – cu o culoare galben aurie.
Daca folosiți cartofi fierti, vasul este gata în aproximativ 30-35 de minute.
Sfat: De asemenea, este un sos excelent pentru prepararea legumelor, a pastelor sau a altor produse .
Recenzii
Nu există recenzii până acum.