Sauce zur Zubereitug von Kartoffel-Aufläufen mit Kräutern und Knoblauch 400 ml
Unox Sos pentru prepararea cartofilor cu ierburi si usturoi 400 ml
Ingredinte: apa potabila, ulei de rapita, ceapa, amidon modificat, galbenus de ou,lapte, ierburi (patrunjel, arpagic), sare de masa, condimente (usturoi, ceapa, piper, boia), branza, arome (cu lapte,orz), ingrosator xantan, glutamat monosodic care amplifica aroma, zahar, amidon, emulgator mono- și digliceride ale acizilor grasi.
Alergeni:Contine: lapte, lactoza, oua, orz, cereale care contin gluten
Conditii pastrare: Borcanele deschise pot fi pastrate la rece / frigider timp de maxim 1 zi. Informatii despre capac: Capacul de sigurantă trebuie sa faca click la deschidere.
Ambalaj: borcan de sticla cu capac
Valori nutritionale / 100 ml:
Energie: 770 kJ / 180 kcal
Grasime: 19 g din care acizi grasi saturati 1.5 g
Carbohidrati: 4 g din care zahăr 2 g
Fibre alimentare: 0.4 g
Proteine: 0.7 g
Sare: 1.4 g
Sugestie preparare: Cum se prepara o gratinare delicioasa ?
Preincalziti cuptorul la temperatura indicata. (Cuptor cu gaz la setarea 3, convecție 180 ° C, cuptor 200 ° C) .
Taiati aproximativ 600 g de cartofi cruzi, curatati in felii subtiri.
Asezați feliile de cartof intr-un vas plat de copt. Intindeti conținutul din borcan peste el și neteziti sosul.
Daca doriti, puteti presara si branza rasa deasupra inainte de a gratina cartofii.
Introduceti tava in cuptor. După 50 de minute, verificati daca mancarea este gatita – trebuie sa arate apetisant – cu o culoare galben aurie.
Daca folosiți cartofi fierti, vasul este gata în aproximativ 30-35 de minute.
Sfat: De asemenea, este un sos excelent pentru prepararea legumelor, a pastelor sau a altor produse .
Recenzii
Nu există recenzii până acum.