Picanti la gust, asezonati din belsug cu patrunjel proaspat si cu o nota de lamaie, acesti crenvursti sunt o specialitate bavareza din carne de porc de inalta calitate.
Modalitate de preparare:
Intr-un vas, turnati lichidul din conserva la care adaugati aceeasi cantitate de apa. Fierbeti continutul, stingeti focul si apoi introduceti crenvurstii albi, lasandu-i timp de 10-12 minute. Atentie: NU SE FIERB!
A se pastra la loc racoros si uscat
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe capac.
Ingrediente: Carne de porc 75%, apa potabila, slanina, sorici fiert, patrunjel, sare iodata (sare de masă, iodat de potasiu), condimente, extract de condimente, ulei de lamaie, dextroză, zahar. stabilizator: difosfați, membrana naturala de porc.
Valori Nutritionale la 100 g:
Energie 1026 kJ / 248 kcal
Grasimi 12 g, din care grasimi saturate 9,0 g
Carbohidrati <0,5 g, din care zaharuri < 0,5 g
Proteine 12 g
Sare 1,3 g
Producator: Fleischwerke E. Zimmermann GmbH & Co. KG, 86470 Thannhausen
Importator : Total Blue Impex SRL, Bucuresti, Romania
Recenzii
Nu există recenzii până acum.