Ingrediente: Pudra de rosii¹ 42%, ceapa¹ 15%, FAINA DE GRAU, pudra de boia de ardei, sare, uleiuri vegetale (porumb, floarea-soarelui), pudra de usturoi¹ 4,3%, coriandru, chimen, ardei iute cayenne, amidon, piper, frunza de dafin¹. Poate contine ou, lapte, mustar, telina, soia, alte cereale care contin gluten. ¹ cultivat sustenabil.
Alergeni: Grau, Cereale care contin gluten, Soia, Telina, Lapte, Mustar, Oua, Secara, Ovaz, Orz
Valori Nutritionale la 100 g:
Energie 1336 kJ / 320 kcal
Grasimi 6.8 g din care grasimi saturate 1.4 g
Carbohidrati 47 g din care zahar 22 g
Fibre alimentare 17 g
Albus de ou 11 g
Sare 7.7 g
Mod de preparare
Ingrediente:
• 1 ceapa
• 1 praz mediu
• 1 ardei rosu
• 300 g carne tocata de vita (macra)
• 1 conserva mica de pasta de rosii (70 g fiecare)
• 1 conserva de fasole rosie (250 g fiecare, scursa)
Scurgeti fasolea si clatiti-o cu apa rece. Tocati ceapa. Taiati prazul in rondele si ardeiul in cubulete.
Preparare:
1. Incalziti 2 linguri de ulei intr-o tigaie si prajiti carnea tocata pana se face sfaramicioasa. Caliti legumele timp de cateva minute.
2. Adaugati 250 ml de apa si continutul acestui pliculet. Se aduce la fierbere si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 2-3 minute.
3. Apoi adaugati piureul de rosii si fasolea. Amestecati bine si lasati sa se incalzeasca putin (nu mai trebuie sa fiarba). Serviti chili con carne cu orez sau chifle coapte.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.