Cu mixul Koopmans poti face cu usurinta o prajitura umeda cu gustul delicios de scortisoara, anason stelat si cuisoare.
Recomandat pentru aproximativ 25 de felii
Mod de preparare:
Ingrediente – 1 pachet Koopmans Kruidcake – 75 g unt sau margarina – 3 oua (M) – 100 ml apa (toate la temperatura camerei).
Timp de coacere: ± 60 de minute. Temperatura cuptorului: Cuptor electric: 160°C Cuptor cu ventilator: 150°C Cuptor pe gaz: treapta 2-3 Cea mai potrivita setare a cuptorului: cuptor electric.
Preparare: 1. Preincalziti cuptorul.
2. Ungeti forma de tort cu unt si presarati interiorul usor cu faina sau folositi spray de copt (de exemplu, Dr. Oetker).
3. Bateti cele 75 g de unt cu mixerul intr-un bol pana se inmoaie.
4. Adaugati mixul pentru prajitura, 100 ml de apa si cele 3 oua, toate deodata.
5. Amestecati totul cu mixerul la cea mai mica setare timp de 1 minut pana se omogenizeaza si apoi la cea mai mare setare timp de 2 minute pana obtineti un aluat subtire.
6. Turnati aluatul in forma de tort si coaceti tortul timp de aproximativ 60 de minute.
Ingrediente: zahar, FAINA DE GRAU, dextroza, FAINA DE SECARA, ierburi si condimente (inclusiv scortisoara, anason stelat, cuisoare), agenti de crestere (E500, E450), amidon de orez, emulgatori (E471, E475), zahar ars, sare, agent de ingrosare (guma xantan). Poate contine OUA si LAPTE.
Informatii despre alergii Contine: Cereale care contin gluten, secara, grau
Poate contine: Lapte, Oua
Protejati de lumina directa a soarelui. A se pastra la loc racoros.
Valori nutritionale:
Energie 1362 kJ (324 kcal)
Grasimi 12 g din care saturate 4,9 g
Carbohidrati 49 g din care zaharuri 30 g
Proteine 5,2 g
Sare 0,9 g
Sfat de depozitare
Pastrati painea cu mere intr-un recipient bine inchis sau intr-o punga de plastic; maxim 3 zile din frigider sau 5 zile în frigider. Painea cu mere poate fi depozitata congelata maxim 3 saptamani (dacă este invelita corespunzator in plastic).
Importator si distribuitor Total Blue Impex SRL
Recenzii
Nu există recenzii până acum.