Ingrediente Carne de curcan 37%, apa, vitel 16%, amidon de porumb modificat, ciuperci 2%, smantana, vin alb, faina de grau, sare de masa iodata, concentrat de suc de lamaie, bulion granulat (condimente, sare de masa, ulei de floarea soarelui), otet de rachiu , zahar, proteine din lapte, agent de ingrosare: guma de guar si caragenan, aroma naturala, acidifiant: acid citric, lactoza, mirodenii (contine mustar).
Informații nutriționale (la 100 g)
Energie (kj) 385
Energie (kcal) 91,9
Grasime (g) 4,5 grasimi saturate (g) 2
Glucide (g) 4,5 din care zahar (g) 1
Fibre (g) 0,8
Proteine (g) 8
Sare (g) 1,5
Sodiu (g) 0,6
Mod preparare: Cum pregatesti Ragout-ul de pasare de curcan si vitel? Intr-o tigaie: Puneti ragoul intr-o tigaie și incalziti-l, amestecand, la foc mediu. Nu continuati sa gatiti / fierbeti – atunci gustul va ramane perfect.
In cuptorul cu microunde: Incalziti ragout-ul intr-un vas acoperit cu microunde pentru aproximativ 5 minute la 600 Watt. Se amestecăa usor. Lasați ragout-ul sa stea in cuptorul cu microunde timp de aproximativ 1 minut inainte de servire.
Conditii pastrare: A se pastra intr-un loc uscat la temperatura camerei. Dupa deschiderea cutiei, ragout-ul poate fi ținut acoperit timp de 1 zi la frigider.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.