Ingrediente: amidon de cartofi*, grasime de palmier*, FAINA DE GRAU*, sare iodata (sare, iodat de potasiu), condimente* (ceapa, usturoi, piper, turmeric, nucsoara), zahar*, ZAHAR LACTUM*, condimente* (din GRAU) , sare*, patrunjel* , suc de lamaie 1,6%*, extract de vin alb*, PROTEINE DE LAPTE*, aroma naturala de lamaie*, arome naturale* (cu LAPTE).
Poate contine telina, oua, mustar si soia. *Ingrediente naturale.
Valori nutritionale / 100 g:
Energie 766 kJ (179 kcal)
Grasimi 6.8 g din care grasimi saturate 2.5 g
Glucide 19 g din care zaharuri 1.7 g
Fibre alimentare 1.4 g
Proteine 10.4 g
Sare 1 g
Mod de preparare:
• 250g file de somon proaspat sau dezghetat
• 150g tagliatelle
• 100 ml smantana cu 15% grasime (alternativ frisca)
• 2 cepe verzi
• 1 lingurita ulei
Preparare:
Taiati somonul in bucati, ceapa rondele si prajiti ambele in ulei incins. Scoateti si pastrati la cald. Turnati 700 ml apa in tigaie. Se amesteca si se fierbe continutul pungii. Rupeti tagliatellele nefierte, adaugati-o si gatiti acoperit la foc mediu timp de 8-10 minute pana cand taiteii sunt fierti. Se amesteca din cand in cand. Se toarna 100 ml de smantana. Lasati somonul si ceapa verde sa se incalzeasca aproximativ 2 minute.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.